Når: Søndager kl. 11:00 til 15:00 i uke 2 tom uke 13, 2024. 

NB!!! Kan også bestilles på andre tidspunkter for minst 6 deltakere eller minst 3300 kr. 

Beskrivelse: Vi går sammen i rolig tempo på Rokosjøen og i skogsområdet rundt sjøen i 1,5 - 2 timer. Vi starter og avslutter turen ved Rokosjøen camping. Etter turen blir det invitert til badstue og isbading (for de som ønsker det), varm drikke og tilbehør.

Fysisk form: Passer for alle, du trenger ikke å ha gått på truger før.

Pris: 550 kr./person, inkludert guide, lån av truger, badstue i 30 minutter, isbading, servering  samt tilgang til sanitæranlegg/dusj.   

Påmelding: Ring eller send sms til nr. +47 90151560

Betaling: Betal via Vipps etter bestilling for å sikre deg plassen. Vippsnummer får du når du bestiller.  

Bekledning: Ha på deg vintersko eller fjellsko, ikke Moon-Boots (for glatte for bindingene på trugene). Ha på deg varme klær som passer til værforholdene. Lurt å ha på gamasjer eller utebukser som går utenpå skoene på grunn av dyp, løs snø.

Utstyr til badstue: 2 håndkle (et til å sitte på i badstuen), badedrakt og vannflaske.

Utstyr til isbading: badedrakt, badesko eller ullsokker, lue og votter. 

Kjekt å vite: Mens du er i badstuen er det fint at du samler sakene dine i en sekk/pose og henger på en krok i gangen på sanitæranlegget. Verdisaker kan du ha på krok på utsiden av badstuen. NB!!! Vi tar ikke ansvar for verdisaker. 

Alder: +9år. 

Størrelse på truger: Vi har truger i størrelse 25”, 27”, 30” og 36”. Det passer til skostørrelse mellom 36 og 47. Hvis du har egne truger, ta det gjerne med.  

NB! Minimum antall deltakere for at turen gjennomføres er 6 personer. Du får tilbud om å delta en annen dag hvis turen blir avlyst av denne grunn eller mangel på snø.

No items found.
Book Activity
Duration
1,5 - 2 timer
Price
kr
550.00

Overnattingsmuligheter

Accommodations