Rokosjøen Camping

I stille omgivelser og nydelig natur rundt

Vi har ledige helårsplasser og 4 eller 6 måneders sommersesong plasser. Ta kontakt for mer informasjon.

Vår overnatting

Vi tilbyr campingplasser på årsbasis, sesongbasis, samt drop-in. Vi har også hytter uten innlagt vann . Campingen er åpent hele året rundt og har vært siden 1964. Vi har helt nytt sanitæranlegg i 2020. Tilgang til WiFi i og rundt hovedbygget.

Mer informasjon

Amenities

No items found.

Om oss

Om oss

Campingplassen er på rundt 20 hektar i rolige omgivelser med vakker natur og fine turstier, den ligger helt inn til Rokosjøen i Løten kommune.

Vi er en liten familiebedrift - drevet av ekteparet Sævar Hansson og Valdis Brynjolfsdottir fra Island. Vi er nye eiere fra våren 2019 og jobber med oppgradering/oppussing av hele campingplassen. Noe er ferdig og noe er under arbeid. I umiddelbar nærhet ligger den offentlige innsjøstranden Haverbekkvika, kirkeruiner på Rokoberget fra 1200-tallet samt Evenstenen, en diger flytteblokk, muligens den største i Hedmark, som ble ført hit med isen under siste istid. Rett forbi campingplassen går Rondanestien, som  strekker seg fra Bjørvika i Oslo til Hjerkinn på Dovre. Nærområdet byr på gode sykkel utflukter og i sesong er det ideelt å plukke både bær og sopp. Landsbyen Løten ligger bare 8 minutter unna med bil, hvor du finner dagligvarebutikker, apotek, vinmonopol, restauranter, bank, jernbanestasjon og klesbutikk m.m. Vi har dropp-in-plasser for bobiler/campingvogner/telt samt sesong og helårsplasser. Vi har hytter uten innlagt vann, det er vannpost rett ved hyttene og vårt nye sanitæranlegg  er ikke langt unna. WiFi i og rundt hovedbygget.

Sanitæranlegget er nytt fra sommeren 2020. Vi driver café/kiosk med skjenkebevilling der vi serverer hjemmebakte kaker, smørrebrød, pizza, is, brus, og godteri m.m. i sommersesongen og etter avtale. Vi leier ut robåter og kanoer og det er gode fiskemuligheter i innsjøen samt is fisking om vinteren. Det er gratis og fiske i Rokosjøen. Vi har lekeplass og på kommunale stranden ved siden av, er det strandvolleyballbane til fri bruk for alle gjester. Vi leier ut festsal til private selskaper fra våren 2021. Vi ligger bare en times kjøretur fra Oslo lufthavn (Gardermoen), en og en halvtime fra Oslo by og Charlottenberg i Sverige, og tretti minutter fra Hamar og Elverum. Campingplassen er åpen hele året og har vært siden 1964. Hos oss kan du lade batteriene, spise god mat og oppleve natur og ro.

Velkommentil Rokosjøen camping - ladestasjon for sjelen.

TripAdvisor Overview

No items found.

Reviews

Michael G
Michael G

Michael G

Good parking sollutions. Wonderful landscape. Great place for fishing.

Björn L
Björn L

Björn L

Bra och trevlig camping.

Kristian
Kristian

Kristian

Disse var veldig behjelpelige når jeg gikk Rondanestien i 2014.