Skogområdet rundt campingen tilbyr en rekke flotte opplevelser som for eksempel soppturer, bærplukking, meditasjon, samt et stort antall stier som både er korte og lange.

Turmuligheter

Mosjømarka er et flott turområde med mye åpen furuskog, myr og tjern. Grunnet sin sentrale beliggenhet og sitt mylder av kulturminner, er dette en ypperlig tur som inneholder informasjonstavler langs flere av stiene. Det tar rundt 1 til 1,5 time å gå fra campingen – hvis du ikke ønsker å gå er det mulig å komme seg fram med bil eller sykkel.

Rett ved siden av campingen ligger blant annet Oset Kapell som du kan lese mer om her https://www.norske-kirker.net/home/hedmark/oset-kapell/ – det samme gjør kirkeruinene på Rokoberget: https://www.norske-kirker.net/home/hedmark/rokoberget-kirkeruin/

Turen tar rett under en time på fot og når du først er der har du en nydelig utsikt over hele Rokosjøen – innsjøen er rik på gjedde, abbor, og andre småfisk, noe som gjør det til et ideelt sted for fiske. Fra campingplassen kan du leie robåter og kanoer og vi tilbyr gratis redningsvest.

Hvis du heller er i humør for en avslappet dag på stranden ligger Haverbekkvika kun 500 meter fra campingplassen – dette er kommunens offentlige badestrand som tilbyr bading på stranden, badebrygge som er spesielt egnet for funksjonshemmede og barn, grillplasser og sandvolleyballbane. Les mer på https://www.loten.kommune.no/badeplasser/

No items found.
Book Activity
Duration
Price
kr

Overnattingsmuligheter

Accommodations